פאוור ספורט שמחים לשתף מתכון מנצח לקרפ חלבון מושלם עם ערכים תזונתיים מצויינים!
מה צריך:
* 2 ביצים
*60 גרם קמח שיבולת שועל (2 סקופים), אפשר גם לטחון שיבולת שועל בבלנדר
*1 סקופ של אבקת חלבון אולימפ
*קורט מלח
*כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
1. שופכים את המרכיבים היבשים לתוך קערה, ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים וטורפים היטב.
2.מניחים מחבת משומנת (ניתן להשתמש בספריי שמן, כדי להפחית בכמות השמן) על אש בינונית ושופכים מהבלילה עד שהמחבת מכוסה בשכבה מעט עבה.
3. להפוך לאחר שהקרפ מתחיל לקבל צבע מוזהב.
*אפשר להוסיף ממתיק לפי הטעם (סירופ,סילן,דבש,פירות יער)